English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.


NOUTATI WEB

 • NOUTATI WEB
 • NOUTATI WEB - DEZVOLTARE WEB

  Un sistem management de continut web (Web Content Management System - WCMS) este un sistem software care permite crearea site-ului web, administrarea paginilor si continutului lor, utilizarea instrumentelor de administrare concepute astfel incat si utilizatorii cu putine cunostiinte informatice sa poata crea si gestiona continutul intr-un mod rapid si usor.

  Un Web Content Management System necesita in mod obisnuit un administrator de sisteme si/sau un dezvoltator web pentru a adauga caracteristici. Acesta fiind, deci, un instrument de intretinere si editare, destinat in primul rand staff-ului non-tehnic.

  Doriti sa aveti un site web cu design responsive?

  Avantajele unui astfel de site web sunt ca acesta se poate vizualiza pe mai multe dispozitive ca: desktop, tablete, telefoane mobile si se poate administra din acelasi panou de administrare.

  Platforma Web MC PageManager are inclusa automat aceasta versiune responsive, ceea ce inseamna ca dezvoltatorul nu trebuie sa acorde atentie responsive in timpul crearii unui site sau aplicatie web.   MC PageManager 1.0
     MC PageManager 1.1
     MC PageManager 1.3  Va oferim aceste aplicatii web personalizate dezvoltate de la zero:
  GMapOffice
  WireBillboards
  SmartMailSystem
  RoWebSys
  Blog
  MC Quiz Poll Sustem


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro