English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.


APLICATII WEB

 • APLICATII WEB
 • DEZVOLTARE APLICATII WEB - SOLUTII PENTRU COMPANII

  Studioul web digital dezvolta aplicatii web complexe conectate la diferite baze de date: mysql, sqlserver, oracle.

  Aplicatiile web realizate folosesc noile tehnologii ale momentului si sunt de tip client - server.

  Aplicatiile web dezvoltate iau in considerare dorinta dvs. pentru personalizare si pot fi realizate pentru toate domeniile de activitate.

  Noi raspundem nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmam in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

  Studioul web digital oferă solutii pentru organizatii, companii sau persoane fizice. Fie că vă creati un site web sau o aplicatie web de la zero sau doriti sa restaurati una existenta, există întotdeauna cea mai bună solutie pentru dvs.

  Softwebdesign Studio va lucra cu dvs. si va depune eforturi pentru a face ca tehnologia si experienta acumulata sa se integreze perfect cu cerintele afacerii dvs., pentru a permite dezvoltarea afacerii. Aplicatia Web construita nu va fi doar atragatoare si usor de utilizat, ci va reflecta si va completa in mod activ nevoile firmei dvs.

  Bucurati-va de noile tehnologii in termeni de content management system pentru a va consolida site-ul web cu usurinta. Depinzand de nevoile dvs., noi va codam site-ul web de la zero pentru a se potrivi cel mai bine cu scopul proiectului.

  Va oferim aceste aplicatii web personalizate dezvoltate de la zero:
  GMapOffice
  WireBillboards
  SmartMailSystem
  RoWebSys
  Blog
  MC Quiz Poll Sustem


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro