English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.


SITE-URI WEB

 • DEZVOLTARE WEB PENTRU MOBILE
 • DEZVOLTARE SITE-URI WEB - DEZVOLTARE WEB PENTRU MOBILE

  Crearea unui site web pentru afacerea dvs. reprezinta solutia perfecta pentru a face primul pas pe internet si va fi acolo pentru a va reprezenta compania: experienta dvs., produsele dvs., serviciile dvs., locatia geografica a dvs., etc. Aici putem adauga link-uri catre retelele dvs. sociale favorite ca: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+, etc. Vizitatorii dvs. vor fi capabili sa va contacteze cu usurinta si aceasta va creste dezvoltarea afacerii dvs.

  Daca se doreste, putem coda site-ul dvs. sa aiba un aspect mobile responsive astfel incat acesta sa poata fi vizualizat pe multe dispozitive ca: desktop-uri, tablete, telefoane mobile.

  Softwebdesign Studio dezvolta pentru dvs. aplicatii pentru administrarea mult mai usoara a Back-Office-ului site-ului dvs, astfel incat sa puteti gestiona contacte, baze de date, etc. In acelasi timp experienta noastra pe piata internationala ne permite sa va oferim servicii de outsourcing si astfel puteti reduce costurile de dezvoltare cu 20 pana la 50%.

  Daca compania dvs. necesita modificari de grafica, texte sau imagini ocazionale sau doriti numai anumite actualizari specifice la un moment dat, va putem asigura intretinerea acestora: saptamanal, lunar, trimestrial, anual. Pe baza unui pret fix sau intr-un sistem de plata cu ora.

  Softwebdesign Studio a dezvoltat numeroase aplicatii web in tehnologiile: PHP, JSP, ASP.NET si MySQL, SqlServer in ultimii 10 ani. Fie ca doriti sa faceti ceva simplu ca datele dintr-un formular sa fie stocate intr-o baza de date sau sa creati o solutie de cos de cumparaturi, MySQL si SqlServer au toate caracteristicile necesare pentru a crea o baza de date repede si usor.

  Increderea dvs. in Softwebdesign Studio reprezinta mult mai mult dec√Ęt semnarea unui contract, ci si un parteneriat eficient si de durata in dezvoltarea afacerii dvs. pe internet.
  Va oferim aplicatii web/mobile astfel incat sa va puteti gestiona proiectul online si in timp real intr-o maniera autonoma si independenta (un "back office" personalizat).

  Am dezvoltat sute de proiecte de dezvoltare web de diferite dimensiuni utilizand tehnologiile: PHP, JSP, ASP.NET. Depinzand de nevoile dvs., noi va codam site-ul web personalizat cu sau fara solutii open-source pentru a se potrivi cel mai bine cu scopul proiectelor. Majoritatea proiectelor dezvoltate in PHP, JSP, ASP.NET nu sunt mentionate in portofoliul nostru.


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro